Mitä Interaktiivisessa Deittipelitpahtumassa tehdään?

Yhdessä huoneessa on sama määrä miehiä ja naisia. Naiset yleensä pysyvät samoissa istumapaikoissa kahvilapöydissä. Miehet siirtyvät pöydästä pöytään illan aikana joka 5  minuutti. Kummankin parin kommunikointi vie noin viisi minuuttia, minkä jälkeen kuuluu signaali, ja miehet vaihtavat jälleen pöytiä.
Kaikki on yksinkertaista. Jokaiselle läsnäolijalle annetaan erityinen kyselylomake, joka täytetään ennen tapahtumaa. Keskustelltuaan naisten kanssa miehet kirjoittavat naisen nimen, josta he pitivät eniten. Jos pari on luotu, eli jos nainen piti samasta miehestä, joka piti hänestä, niin molemmat saavat palkinnon ja pääsyn toistensa kontakteihin.
Kuvittele vain, että voit jatkaa viestintää samana iltana! Tehokasta!
Kuten näemme, kaikki on erittäin yksinkertaista ja helppoa. Suurin osa meistä, voi ajatella, että 5 minuuttia ei ehkä riitä pääsemään tuntemaan toista henkilöä kunnolla. Niin lyhyellä ajanjaksolla sinulla ei ole edes aikaa kommunikoida hänen kanssaan kunnolla. Mutta kuten käytäntö osoittaa, tällainen lausunto on erittäin kaukana totuudesta. Lisäksi tällaiset tuttavuudet minuutissa auttavat yleensä muodostamaan todella oikean mielipiteen toisesta henkilöstä.
Kuten monet nykyajan psykologit sanovat, tarvitsemme vain muutaman sekunnin ymmärtääksemme, pidämmekö henkilöstä vai ei. Tänä aikana onnistumme laatimaan mielipiteemme henkilöstä. Siksi treffit 5 minuutissa ovat erittäin hyödylliset. Loppujen lopuksi tiedät todennäköisesti jo tämän ajan kuluttua, haluatko jatkaa kommunikoimista tämän henkilön kanssa vai oletko iloinen, että nämä viisi minuuttia ovat lopulta päättyneet.

Osta lippu tapahtumiin www.loveuteamo.com/shop