Onko “Mies tunniksi” palvelu tuttu?

Entäs “Kaveri tunniksi“?

Eikö kukaan suostu pitämään seuraa kauppareissulla tai kävelyllä?

Kutsu Kaveri!

palvelun hinta 49€/h

Hän menee kanssasi ja taatusti nostaa mielialaasi.

Ajanvaraukset puhelimitse

070094090

1,93€/min

Huom! Emme tarjoa intiimipalveluita.

Kaipaatko kaveriseuraa tai kuuntelijaa? Joskus toisen ihmisen läsnäolo ja rohkaisu on tarpeen. Ei joka kerta meidän oikeat elämän kaverit pysty tähän ihan ymmärrettävistä syistä, tai joskus on aiheita, joista ei voi puhua kenenkään tutun kanssa. Myös seuralaista bileisiin tai ns. wingmania ei aina löydy.
Ehdotan ratkaisuna maksullista kaveriseuraa! Olen hyvä juttukaveri, jonka kanssa voi keskustella mistä aiheesta tahansa ja luottamuksellisesti. Tulen hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Jos natsasi, voidaan joko tavata kasvotusten esimerkiksi jossain kahvilassa Lahden, Helsingin tai Vantaan alueella tai jutella puhelimitse.
Soita minulle 0700-94090 (1,93€/minuutti +pvm, auki joka päivä klo. 12-18), niin sovitaan joko tapaamisesta tai jäädään juttelemaan puhelimessa. Tapaaminen maksaa 49€/tunti, käy kortti tai käteinen. Samassa puhelinnumerossa hoidan myös muita loveuteamo.com -puhelinpalveluita, joten kerro heti alkuun, että olet kaveripalvelu-asialla. Tämä palvelu ei ole tarkoitettu seksiseuran hakuun.

Palvelu on tarjolla Lahden kaupungissa ja sen lähialueilla. Helsinkiin matka on 1 tunti, niin on mahdollista tilata kaveri myös Helsinkiin.

PALAUTTEET

Mukava ja ystävällinen nuori mies! 30 minuutissa oloni muuttui paremmaksi!

https://www.facebook.com/sofia.leinonen.142